آش و سوپآشپزیغذای سنتی ایران
آش آبادانی

مواد لازم
نخود و لوبیا سفید – پیمانه
گوشت – ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط – یک عدد
عدس – یک پیمانه
برنج – دو پیمانه
تره خرد شده – ۵۰۰ گرم
فلفل قرمز یا سیاه – به میزان لازم
نمک و زردچوبه – به میزان لازم
طرز تهیه
طرز تهیه
ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه میپزیم ،پس از یک ساعت نخود و لوبیا سفید را که قبلا به مدت ۲۴ ساعت خیس کردهایم به گوشت اضافه میکنیم. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه میکنیم و درجه شعله گاز را تنظیم میکنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم که ته نگیرد. این غذا باید کاملا پخته شود، به طوری که گوشت کاملا ریشریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با کشک، نعناداغ و مقداری گوشت تزئین کرده و سرو میکنیم .
* از ویژگیهای این غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانیها یافت می شود .
.