
مواد لازم
سبزی آش یک کیلوگرم
آب گوجهفرنگی شش پیمانه
لوبیاچیتی پختهشده یک پیمانه
فلفل دلمهای و هویج نگینیشده از هر کئدام نصف پیمانه
آبغوره ۱/۴ پیمانه
سیر داغ دو قاشق غذاخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، قرمز، نمک و زردچوبه و رشته آش به میزان لازم
طرز تهیه
سبزی، آب گوجهفرنگی، دو لیوان آب، هویج و فلفل دلمهای را به همراه روغن میپزیم. در هنگام پخت فلفل، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و سیر داغ و لوبیا چیتی را نیز میافزاییم .
در اواخر پخت رشته را نیز افزوده و هنگام خاموش کردن آبغوره را میریزیم. این آش کمی تند بوده و در هر استان به سبک خودشان پخته میشود. در صورت تمایل میتوان از عدس، نخود، پیاز و نعنا داغ استفاده کرد .
.