آشپزیتخم مرغ و املت
تخم مرغ با نان تست ژامبون یا کالباس

برای ۴ نفر
نان بریده تست شده – ۴ قطعه (نان بریده شده را در فر یا تستر کمی برشته می کنیم)
ژامبون یا کالباس بریده شده – ۴ قطعه
تخم مرغ – ۸ عدد
فلفل قرمز یا گوجه فرنگی – ۱ یا ۲ عدد
کره – ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل – به قدر کافی
روی هر قطعه نان تست شده ، کمی کره می مالیم . قطعات ژامبون را روی نان ها قرار می دهیم . بقیه کره را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم آب می کنیم ، به حدی که زیاد داغ و سیاه نشود . تخم مرغ ها را در تابه می اندازیم و صبر می کنیم تا سفیده ها کاملا بسته شوند ، ولی زرده ها سفت نشوند .
کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها می زنیم و آن ها را با کارد به شکل دوقلو می بریم . هر دو ، دوقلو را روی یک قطعه از نان و ژامبون قرار می دهیم . فلفل یا گوجه فرنگی را خلال می کنیم و به شکل (+) بعلاوه روی تخم مرغ ها می چینیم . می توان برای هر نفر به جای دو تخم مرغ از یک تخم مرغ استفاده نمود.
.