
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
سویا سس سه قاشق سوپخوری
آبلیمو سه قاشق سوپخوری
زنجبیل یک قاشق مرباخوری
زرده تخممرغ دو عدد
زعفران دمکرده به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را عمودی و به ضخامت یک سانتیمتر برش میزنیم. سپس همه مواد بجز زردهها را با هم مخلوط کرده و مرغ را به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت در این سس استراحت میدهیم بعد از این مدت گوشتها را به سیخ کشیده و هر دو طرفشان را زرده تخممرغ زده و در تابه تفلون با حرارت ملایم سرخ میکنیم .
(میتوانید در قسمت ته و سر سیخها از مواد دلخواه مانند؛ قارچ، سیبزمینی، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی و… استفاده کنید .)
.