
مواد لازم
سوسیس ۳۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
سیبزمینی متوسط سه عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
قارچ را شسته، نگینی خرد کرده و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت قرار دهید (برای سفید ماندن قارچ از مقداری آبلیمو استفاده کنید). بعد از تبخیر شدن آب قارچ، سوسیسها را حلقه کرده و به آن اضافه کنید و کاملا تفت دهید. در این مرحله رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را به مواد بالا بیفزایید. در این فاصله سیبزمینیها را نگینی خرد کرده و به آن نمک اضافه و در روغن کاملا سرخ کنید. سپس سوسیس و قارچ سرخ شده را در ظرف مناسب ریخته و سیبزمینی سرخشده را روی آن قرار دهید .
نکته:میتوانید سیبزمینیهای سرخشده را به سوسیس و قارچ اضافه کرده و تفت دهید .
.