آشپزیخوراکمرغ و پرندگان

خوراک پارمسان

مواد لازم

سینه مرغ دو عدد

پنیر پارمسان ۲۰۰ گرم

روغن مایع ۱۰۰ گرم

آرد گندم نصف پیمانه

سس کچاپ ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را با بیفتک‌کوب به مقدار کم می‌‌کوبیم و در نمک، فلفل و آرد گندم می‌‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی شود. سپس پنیر پارمسان را روی هر کدام قرار داده و در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌‌دهیم. حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آن‌گاه از فر خارج کرده و با سس کچاپ تزئین می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن