آشپزیخوراکمرغ و پرندگان
خوراک پارمسان

مواد لازم
سینه مرغ دو عدد
پنیر پارمسان ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
آرد گندم نصف پیمانه
سس کچاپ ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را با بیفتککوب به مقدار کم میکوبیم و در نمک، فلفل و آرد گندم میغلتانیم و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس پنیر پارمسان را روی هر کدام قرار داده و در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آنگاه از فر خارج کرده و با سس کچاپ تزئین میکنیم .
.