آشپزیخوراکغذاهای گوشتی
خوراک گوشت و پیاز

مواد لازم
( برای چهار نفر )
فیله گوساله – ۳۷۵ گرم
روغن زیتون – دو قاشق چایخوری
پیاز کوچک درسته – ۱۲-۱۰ عدد
فلفل دلمهای زرد و قرمز هر کدام – یک عدد
گوجهفرنگی چهار قاچ شده – سه عدد
ریحان تازه – چهار شاخه
سرکه – دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را پاک کرده و مکعبی خرد کنید. روغن را در تابه حرارت داده و گوشت و پیازها را در آن سرخ کنید .
فلفلها را شسته و تخم آنها را بگیرید و سپس به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. وقتی گوشت کمی سرخ شد فلفلها و گوجهفرنگیها را به آن بیفزایید و چهار الی پنج دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .
نصف برگ ریحانها را درشت خرد کنید و در تابه بریزید. سرکه، نمک و فلفل را به آن افزوده و در تابه را ببندید. وقتی گوشت پخته شد خوراک آماده است .
باقیمانده ریحانها را روی خوراک بپاشید و در ظرف موردنظر سرو کنید. برای این که گوشتتان مغزپخت شود قبل از افزودن مواد دیگر آن را بیشتر روی حرارت بگذارید .
.