آشپزیخورشت هاغذای سنتی ایران

خورش برگه زردآلو

مواد لازم

برگه زردآلو دو پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

پیازداغ ۷ قاشق غذاخوری

گوشت پخته خورشتی ۲۵۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آب ۳ لیوان

زعفران به مقدار دلخواه

 

 

طرز تهیه

برگه‌های زردآلو را ۱ ساعت خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

خورش طلا کوله

خورشت طلا کوله از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن