پیاز متوسط ۲ عدد
روغن به میزان لازم
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
آب ۳-۴ پیمانه
کنجد آسیاب کرده و بو داده ۵۰۰ گرم
رب انار ۵۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
شکر در صورت دلخواه ۱ قاشق سوپخوری
ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.
.