آشپزیمرغ و پرندگان
ران مرغ سوخاری با سس ماست

مواد لازم
ران مرغ به تعداد نفرات
فلفل دلمهای رنگی خردشده از هر کدام یکعدد
آرد سفید و آردسوخاری به میزان لازم
تخممرغ سه عدد
پیاز رندهشده یک عدد
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای سس ماست
ماست چکیده ۲۵۰ گرم
خامه ۵۰ گرم
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
ساقه پیازچه خردشده دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ران مرغ را نیم ساعت در فریزر قرار داده تا کمی سفت شود، بعد در سطح آنها چند برش زده و به مدت یکساعت با پیاز رنده شده و آبلیمو و فلفل میخوابانیم، پس از یک ساعت آنها را از داخل مواد درآورده و در آرد سفید غلت دهید، آنگاه آن را داخل تخممرغی که آن را زدهایم ( در صورت تمایل میتوانید یک قاشق شیر هم به تخممرغ اضافه کنید) قرار میدهیم سپس در آرد سوخاری غلت داده آنگاه در روغن سرخ میکنیم. برای تهیه سس، ماست چکیده را با خامه، آبلیمو، نمک، فلفل و پیازچه مخلوط کرده. آن را در کنار مرغ با هم سرو میکنیم .
.