آشپزیساندویچمرغ و پرندگان
سمبوسه مرغ

مواد لازم
آرد دو پیمانه
ماست دو قاشق سوپخوری
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل و آب ولرم به میزان لازم
پیاز دو عدد
گوشت مرغ ۳۰۰ گرم
جعفری خردشده یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه
پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم تا نرم شود. بعد مرغها را هم خرد و به پیاز اضافه میکنیم و نمک، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط میکنیم تا به خورد هم بروند .
در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط کرده و آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی به دست آید. بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز میکنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لبههای خمیر را با چنگال کاملا میبندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ میکنیم .
.