آشپزیغذاهای گوشتی
فیله استیک پیتزایولا

مواد لازم
فیله گوساله پاک شده ۲۵۰ گرم
زیتون سبز یا سیاه ۴۰ گرم
پیاز خرد شده ۳۰ گرم
سیر خرد شده ۳۰ گرم
روغنزیتون ۷۰ گرم
قارچ اسلایس شده ۷۰ گرم
گوجهفرنگی چرخ شده ۱۰۰ گرم
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
آویشن ۱/۳ قاشق چای
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
مغز فیله گوساله را سه برش زده و در کمی روغنزیتون، نمک و فلفل خوابانده و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم تا فیله کاملا نرم شود. سپس در تابه کمی روغن میریزیم و پیاز را به مدت سه دقیقه تفت داده و سیر را به آن میافزاییم بعد قارچ و زیتون حلقه شده را به آن اضافه میکنیم و به مدت سه دقیقه دیگر آن را تفت داده آنگاه رب گوجهفرنگی و گوجهفرنگی چرخ شده را به مواد میافزاییم و به مدت ده دقیقه با حرارت کم به آرامی آن را میجوشانیم سپس آویشن، نمک و فلفل را در آن میریزیم و در تابه از قبل گرم شده، کمی روغنزیتون ریخته و هر سه فیله را به مدت چهار دقیقه از هر طرف گریل کرده و آن را روی بشقاب گذاشته و سس گرم را روی آن میریزیم و با کمی سبزی و سیبزمینی سرو میکنیم .
.