آشپزیغذای سنتی ایران
قلیه سیر

مواد لازم
برگ سیر دو دسته
خوتیکا (پرنده هوایی) یک عدد
لپه ۱۰۰ گرم
تخممرغ دو عدد
گوجهفرنگی یک عدد
آبغوره سه قاشق سوپخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
برگهای سیر را پس از شستن به طول یک سانتیمتر برش بزنید و مقداری روغن را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و برگهای سیر را در آن تفت دهید، تخممرغها را با چنگال زده و در تابه سرخ کنید .
آنگاه لپه خیس خورده را با خوتیکا و گوجهفرنگی خردشده تفت داده تا حدی که گوجهفرنگی نرم و رنگ مرغ طلایی شود، به آن آب اضافه کنید تا بپزد بعد برگهای سیر و تخممرغ سرخ شده را درون قابلمه بریزید و برای چاشنی از آبغوره، نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قراردهید تا غذا آماده شود .
نکته:در صورت نداشتن خوتیکا که پرندهای هوایی است میتوانید از نصف سینه مرغ استفاده کنید .
.
سلام عزیزم …. من گیلانی هستم این روش پخت و حتی مواد لازم اشتباهن…. سیرقلیه نه گوجه داره و نه آبغوره