آشپزیمرغ و پرندگان
مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی

مواد لازم
گوجه فرنگی ۱ پیمانه
شکر قهوه ای ۱ قاشق سوپخوری
پولنتا ۴/۳ فنجان (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش )
آرد ۲/۱ فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره) ۴/۱ فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه
اسفناج ۲۵۰ گرم
طرز تهیه
گوجه فرنگیها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوهای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگیها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید .
در یک ماهیتابه ۵/۲ فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای ۵ دقیقه آن را بپزید .
در ظرف کم عمقی آرد را با ۲/۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغها را درون آن بغلتانید و سپس ۳ قاشق سوپخوری روغن در یک ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم، آنها را در ۴ دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.اسفناجها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید .
.