مواد لازم
زیتون هسته گرفته ۱۵۰ گرم
مایه ماکارونی آماده شده یک ونیم پیمانه
قارچ ۲۰ گرم
پنیر پیتزا ۱ بسته رنده شده
فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری پودر آویشن . پورد سیر به مقدار لازم
طرز تهیه
مایع ماکارونی که همان گوشت و پیاز و رب و ادویه است را امده در ظرف مورد نظر ریخته و کمی آن را گرم میکنیم
خمیر پیتزا را در ظرف مورد نظر که از قیل چرب شده است پهن میکنیم
ابتدا سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر مالیده مایع ماکارونی را روی خمیر سس زده شده میریزیم و با قاشق آنرا به تمام ظرف می رسانیم زیتونهای هسته گرفته شده و خرد شده را به مواد داخل سینی اضافه میکنیم . زیتونها را به تمام قسمتهای سینی برسانیم
مقداری پنیر پیتزا را در وسط کار روی مواد میریزیم . قارچ و فلفل دلمه های خرد شده را نیز اضافه میکنیم روی آن آویشن پاشیده و در انتها پنیر پیتزا را روی تمام سطح سینی میپاشیم به طوی که به تمام سینی برسد و سطح سینی نسیتا سفید شود
سپس فر را را با دمای ۲۴۰ درجه گرم کرده و سینی پیتزا را داخل آن به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا پیتزا اماده شود
.