آشپزیپیتزا

پیتزای قلوه

مواد لازم برای ۴ نفر

قلوه گوسفند ۲عدد نگینی خرد شده

گل کلم کوجک نصف پیمانه

پیازچه ۱دسته کوچک خرد شده

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

شکر نصف قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی نصف قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

پنیر پیتزا ۲ بسته

آویشن به میزان لازم

فلفل دلمه نصف یک عدد

قارچ درشت ۴ عدد

طرز تهیه

ابتدا قلوه گوسفند را ریز خرد کرده در آبکش میریزیم و رویش را با آب شستشو میدهیم . گلهای کلم را از هم جدا کرده میشوئیم و در آب جوشان با کمی نمک چند جوش میدهیم تا کمی بپزد و در صافی میریزیم تا آب آن گرفته شود . بعد ریشه پیازچه را قطع کرده پوست نازک ان را میگیریم و به اندازه دو بند انگشت قسمت سبز و سفید آن را خرد میکنیم . قلوه ها را در ظرفی ریخته میگذاریم تا بپزد

روغن را در تابه ریخته و سرتفت میدهیم و فلفل دلمه خرد شده و قارچ خرد شده و مابقی مواد را به گوشت و قلوه اضافه میکنیم

رب رابا نصف کمتر استکان حدود ۵ قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده وبه مواد می افزاییم

دو جوش که زد همه مواد را با هم مخلوط شدند باید دقت داشته باشیم که مواد زیاد هم نزنیم تا له نشود و شکل اصلی خود را از دست ندهد وقتی سس کاملا به خورد مواد رفت ظرف را پاین گذاشته میگذاریم کمی سرد شود

سینی فر را چرب کرده و خمیر پیتزا را را پهن میکنیم و مواد را آرام روی خمیر قرار میدهیم و کاملا مواد را بر روی خمیز پهن میکنیم تا به همه جای خمیر برسد سپس آویش را بر روی مواد ریخته در در انتها پنیر پیتزا را به صورت کامل بر روی مواد پهن میکنیم

سینی فر را داخل فرا با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن