آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

کتلت با مرغ

 

مواد لازم

 

گوشت مرغ چرخ کرده – ۳۰۰ گرم

سیب‌زمینی آب‌پز – ۴۰۰ گرم

آرد سوخاری – ۲۵۰ گرم

روغن مایع – ۳۰۰ گرم

کلم‌بروکلی – ۱۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی – دو عدد

خیارشور – ۵۰ گرم

ادویه و نمک – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

سیب‌زمینی‌های آب‌پز را که کاملا سرد شده با گوشت مرغ داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می‌کنیم، سپس با ادویه و دو قاشق آردسوخاری مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم، نمک را نیز اضافه و دوباره چرخ می‌کنیم. به اندازه‌های کوچک از مواد برداشته و به صورت اشک درمی‌آوریم و با آرد سوخاری آغشته و داخل روغنی که از قبل داغ شده است، سرخ می‌کنیم (شعله را کم کرده تا مواد خوب پخته شود)، سپس کتلت را داخل دیس چیده و با خیارشور، گوجه‌فرنگی و کلم‌بروکلی، تزئین کرده و میل می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن