آشپزیکباب

کوفته کباب مخصوص

مواد لازم برای چهار نفر

گوشت گوسفندی چرخ شده – ۵۰۰ گرم

مغز نان فرانسوی، پودر شده – دو برش

گشنیز ساطوری شده – دو قاشق غذاخوری

سیر ساطوری شده – پنج حبه

پیاز، ریز خرد شده – یک عدد

آبلیمو ترش – نصف عدد

پودر زیره – یک قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز – یک قاشق چایخوری

زردچوبه و دارچین – هر کدام نصف قاشق چایخوری

رب‌گوجه‌فرنگی – یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ زده شده – یک عدد (اختیاری )

فلفل سبز و قرمز حلقه شده – برای تزئین

 

طرز تهیه

تمام مواد ذکر شده را درون کاسه‌‌ای ریخته و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. اگر مواد چسبندگی لازم را نداشت یک عدد تخم‌مرغ را به آن بیفزایید و باز هم ورز دهید. مغز نان بیشتر هم، چسبندگی کوفته را افزایش می‌دهد.دستان خود را مرطوب کرده و موادآماده شده را به هشت قسمت تقسیم و هر قسمت را به شکل کوفته گرد کنید. یک تابه نچسب که جنس ضخیمی داشته باشد را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ،کوفته‌ها را در آن بچینید تا با حرارت کم پخته و سرخ شوند. در طول مدت پخت یک‌ یا دوبار کوفته‌ها را برگردانید تا همه جای آنها سرخ شود. این کوفته‌ کباب‌ها را با نان و سالاد سرو کنید و روی آن فلفل حلقه شده بپاشید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن