آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

کوکوی ماکارونی

مواد لازم

ماکارونی شکل دار ۲۵۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم

سوسیس ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم

پیاز یک عدد

فلفل و نمک به مقدار کافی

تخم مرغ ۴ عدد

سس گوجه سه قاشق

 

 

طرز تهیه

ابتدا ماکارونی ها را در یک قابلمه آب ریخته و مانند برنج بگذارید جوش بیاید و در همین حال ۲ قاشق غذاخوری نمک هم به آن اضافه نمایید سپس مقداری از ماکارانی ها را برداشته بمحض اینکه حالت خشکی خود را از دست داد و زیر دو انگشت نرم بود آن را در صافی ریخته و آبکش کنید و چنانچه شور است یک کاسه آب گرم روی آن بریزید و سپس بگذارید سرد شود تا نیم ساعت صبر کنید و برای اینکه به هم نچسبد ۲ بار آبکش را تکان دهید.

پیاز را پوست کرده و بعد از خرد کردن آن را تفت دهید. بعد فلفل دلمه ایی را به صورت خلالی خرد کرده و درون پیاز سرخ کنید و بعد هم سوسیها را خرد کرده و درون فلفل دلمه های و پیاز داغ سرخ کنید بعد از آن سس گوجه و کمی نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. بگذارید که سرد شود.

سپس آنها را در یک ظرف ریخته، ماکارونی ها را به آنها اضافه کنید و تخم مرغ ها را شکسته و به همراه نمک و فلفل کاملاً مخلوط کرده و هم بزنید. در تاوه روغن را داغ کرده و این مایع را روی آن بریزید و رویش را هموار نمایید و پس از سرخ شدن طرف دیگر آن را سرخ نمایید.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن