آشپزیپلو و چلو ها
گشنیز پلو

مواد لازم
برنج یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخشده نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم
تخم گشنیز آسیابشده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم. ته قابلمه برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه میداریم) و برنج را دم میکنیم و در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوشطعم شده و عطر خوبی داشته باشد .
.