آشپزیمرغ و پرندگان

استیک بوقلمون

مواد لازم

سینه بوقلمون ۲۰۰ گرم

پودرسیر نصف قاشق چایخوری

سویا سس یک قاشق غذاخوری

فلفل‌سیاه نیم‌کوب نصف قاشق چایخوری

زعفران و سبزیجات بخارپزشده به میزان لازم

 

طرز تهیه

سینه بوقلمون را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم، بعد پودرسیر، سویا سس ، زعفران و فلفل نیم‌کوب را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا به خورد سینه بوقلمون برود. آن‌گاه بوقلمون را در ماهی‌تابه‌ای که قبلا چرب کرده‌ایم سرخ می‌کنیم. می‌توانیم این استیک را با سبزیجات بخارپز شده سرو می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن