آشپزیتخم مرغ و املت

املت گل ‌کلم

مواد لازم

گل‌کلم یک عدد

تخم‌مرغ چهار عدد

آرد یک قاشق مرباخوری

پیاز یک عدد

فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم

جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

گل‌های کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید؛ سپس تخم‌مرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید (اگر با کره سرخ کنید بسیار خوش‌طعم‌تر خواهد شد.) سپس در ظرف ریخته و جعفری‌های خرد شده را روی آن ریخته و سرو می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن