آشپزیپلو و چلو هامیگو

رشته پلو با میگو

مواد لازم

برنج نیم کیلوگرم

رشته پلویی ۲۵۰ گرم

پیازداغ سه قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

میگو تفت‌داده شده نیم کیلوگرم

کشمش پلویی نصف پیمانه

خلال پسته و بادام به میزان لازم

دارچین یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

برنج را خیس کرده و رشته پلویی را درون تابه بدون روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. زمانی که می‌خواهید برنج را آبکش کنید، آن را درون آب و برنج در حال جوش ریخته تا چند جوش بزند و بعد آبکش کرده و برنج را دم کنید. سپس کشمش‌ها را سرخ کنید و کنار بگذارید. میگوها را نیز سرخ کنید. حالا کمی دارچین روی برنج دم کشیده بریزید در ظرف را دوباره ببندید تا مزه‌ دارچین به خورد برنج دم کشیده برود سپس آن را در دیس کشیده با پیازداغ، میگو و کشمش تزئین کرده و روی آن خلال بادام و پسته بریزید و میل کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن