آش و سوپآشپزی

سوپ بادنجان

 

مواد لازم

 

بادنجان چهار عدد

کره سه قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه یک عدد

سیرخردشده چهارحبه

پودر فلفل‌قرمز تند یک قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی دو عدد

آب چهار لیوان

پیاز خرد شده یک عدد

نمک و پودرفلفل‌سیاه به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

 

بادنجان را به صورت راه ‌راه پوست کنده و خرد کنید و با کره تفت دهید، سپس، پیاز و سیر خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا مواد نرم شوند .

بعد، گوجه‌ فرنگی را رنده کنید تا به صورت پوره درآید و در قابلمه بریزید و آب را هم بیفزایید. آن‌گاه، بادنجان، سیر و پیاز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگی افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سیاه، نمک و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بادنجان‌ها کاملا بپزند .

می‌توان در این سوپ، از قارچ خرد شده نیز استفاده ‌کرد .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن