آش و سوپآشپزی

سوپ پیازچه

 

مواد لازم

 

آب‌مرغ یک لیوان

پیازچه ۲۰۰ گرم

قارچ ۱۵۰ گرم

هویج دو عدد

جو پرک ۱/۵ پیمانه

شیر یک لیوان

خامه سه قاشق سوپخوری

آبلیمو، نمک و زردچوبه به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه می‌‌کنیم. در انتها قارچ‌ها و پیازچه‌های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می‌‌دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن‌گاه شیر را اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه‌ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می‌‌کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می‌‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *