آشپزیمرغ و پرندگان

شنسل شتر مرغ

مواد لازم

گوشت فیله شترمرغ ۱۵۰ گرم

پودرسوخاری نصف پیمانه

آردگندم نصف پیمانه

تخم‌مرغ یک عدد

زعفران آب‌کرده دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، پودر سیر و روغن برای سرخ‌کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت ورقه شده را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب‌ می‌کوبیم تا نازک شود، آن‌گاه نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کرده و به دو طرف گوشت می‌پاشیم. سپس زعفران آب کرده را با تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم. آن‌گاه گوشت را در آرد گندم خوابانده بعد در تخم‌مرغ زده شده قرار می‌دهیم. در آخر در پودر سوخاری می‌خوابانیم و با حرارت ملایم در روغن سرخ می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن