آشپزیمرغ و پرندگان
شنیسل مرغ با اسفناج
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
اسفناج ۱۰۰ گرم
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری ۳۰۰ گرم
روغن یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
تخممرغ یک عدد
طرز تهیه
سینه مرغ را باز کرده و با استیک کوپ کاملا آن را میکوبیم تا صاف و یک دست شود و بعد در تخممرغ قرار میدهیم. نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، در ظرف دیگری با آرد سوخاری آغشته و در روغن سرخ میکنیم.اسفناج پختهشده و پنیر پیتزا را روی آن قرار میدهیم و به مدت ده دقیقه درون فری که روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کردهایم، قرار میدهیم تا پنیر خوب آب شود. نهایتا در ظرف مورد نظر چیده و با سبزیهای مورد علاقه خود تزئین میکنیم .
.