آشپزیغذای سنتی ایران

مجور کدو

مواد لازم

کدو ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

پنیر سفید ۱۵۰ گرم

شوید خرد شده ۲-۳ قاشق غذاخوری

آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۲-۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

کدو را شسته رنده کنید. پنیر را خرد کرده به کدو اضافه نمایید. سپس شوید، آرد و تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید. ظرف پیرکس را چرب کنید و کدو را در آن بریزید در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید تا روی آن طلایی شود .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن