آشپزیمیگو

میگو سوخاری با اسفناج

 

مواد لازم

 

میگو ۱۲ عدد

آرد سوخاری و شیر از هر کدام نصف پیمانه

پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه

زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام ۱/۴قاشق چایخوری

تخم‌مرغ یک عدد

اسفناج ۲۰ برگ کامل (۱۰۰ گرم )

آرد یک قاشق چایخوری

روغن زیتون یک قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه

 

میگوها را شسته و پاک می‌کنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرار می‌کنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن