آشپزیساندویچ

همبرگر آسیایی

 

مواد لازم

 

گوشت چرخ‌کرده – ۲۵۰ گرم

پیاز – یک عدد

هویج – ۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ – یک عدد

نان خشک – به میزان لازم

نمک و فلفل – به میزان لازم

نان همبرگری – به میزان لازم

روغن – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا گوشت چرخ کرده را با هویج، نان‌خشک، پیاز و تخم‌مرغ میکس می‌کنیم، البته بهتر است گوشت آماده شده ۲۴ ساعت در یخچال بماند. سپس به اندازه یک پرتقال کوچک برمی‌داریم و در کف دست به اندازه دو سانتی‌متر پهن می‌کنیم و در روغن با حرارت ملایم با در بسته می‌گذاریم تا خوب طلایی شود. سپس با کاهو، نان همبرگر، خیارشور و گوجه سرو می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن