آشپزیمرغ و پرندگان

چیکن فینگر

مواد لازم

فیله مرغ شش قطعه

آرد سفید دو پیمانه

ماءالشعیر بدون طعم یک پیمانه

تخم‌مرغ یک عدد

نمک و فلفل ، زیتون به میزان لازم

زعفران آب‌شده یک قاشق چایخوری

روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه

فیله‌ها را به ضخامت و به طول یک انگشت خرد کرده، نمک و فلفل بزنید. تخم‌مرغ را هم زده تا کاملا یکنواخت شده و آرد، ماءالشعیر و زعفران را به آن اضافه کرده و مجدد هم زده تا کاملا یک‌دست شود .

فیله‌های انگشتی و زعفران را در مواد فوق ریخته و حدود یکساعت در یخچال بگذارید. سپس در روغن داغ شده سرخ کنید .

نکته:ماءالشعیر در غذای فوق باعث ترد و پفکی شدن تکه‌های مرغ می‌شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن