آشپزیپلو و چلو ها

کلم پلو کلم قرمز

مواد لازم

سینه مرغ یک عدد

کلم قرمز متوسط یک عدد

برنج پنج پیمانه

نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم

آبلیمو نصف پیمانه

شکر به میزان لازم

پودر گل‌سرخ دو قاشق سوپخوری

پودر دارچین دو قاشق سوپخوری

 

طرزتهیه

برنج را با مقداری نمک خیس کرده و مرغ را با کمی روغن، پیاز و زعفران سرخ می‌‌کنیم و با سه پیمانه آب می‌‌گذاریم تا بپزد و آب آن کشیده شود. کلم‌ها را خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم کمی که نرم شد آبلیمو و شکر را به آن افزوده و کنار می‌‌گذاریم و بعد به مخلوط مرغ و کلم ادویه زده لابه لای برنج آبکشی شده می‌‌ریزیم و آب و روغن اضافه کرده و دم می‌‌کنیم.روی برنج را با کلم سرخ شده، بادام، پسته و زعفران تزئین می‌‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن