آشپزیغذای سنتی ایران

کویی تره

مواد لازم

کدو حلوایی نصف عدد

سیر سه حبه

گردو ۱۵۰ گرم

رب انار و رب گوجه فرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم

 

طرز تهیه

سیر را له و با روغن سرخ کرده بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید. گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید .

 

 

 

کویی تره از غذاهای محلی استان گیلان می باشد .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن