دسر

دسر بادامی با هلو


مواد لازم:                             برای ۸ نفر


شیر                                    یک لیوان


شکر                                  3/1 لیوان


زرده تخم مرغ                       3 عدد


ژلاتین ساده
                          4 قاشق چای خوری


آب سرد                               ¼ لیوان


ماست                                 2 لیوان


مغز بادام                             2 قاشق چای خوری


کمپوت هلو                           3 عدد از وسط قاچ کنید

طرز تهیه:

در یک دیگ شیر را با دو قاشق چای خوری شکر گرم کرده وکنار بگذارید. در یک دیگ دیگر زرده تخم مرغ را با باقیمانده شکر خوب بهم بزنید تا پف کند، بهم زدن ادامه دید و مفدار کمی از شیر گرم را به آن اضافه کنید برای مدت ده دقیقه روی شعله گرم گاز بگذلرید تا مخلوط شما سفت شود و به قاشق نچسبد.

ژلاتین را در آب سرد خیس کرد و کم کم به مخلوط اول که شیر و شکر بود اضافه کنید و ماست ومغز بادام را به آن اضافه کرده و بهم بزنید و یعد هلوها را به آن اضافه کنید.

در یک ظرف بزرگ و یا ۸ ظرف کوچک مخلوط سفت شده را تزئین کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت تر شود. و بعد آن را در ظرف دیگری برگردانید و با مخلوط (ژلاتین، هلو، بادام) روی آنا تزئین کنید.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن