آش و سوپآشپزی

آش اسفناج

 

مواد لازم

 

اسفناج پاک‌شده یک کیلوگرم

عدس یک و نیم پیمانه

پیازداغ چهار قاشق غذاخوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

رشته آش و کشک به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

سیر داغ و نعنا داغ از هر کدام دو قاشق غذاخوری

کلم برگ سفید دو پیمانه

پیاز متوسط یک عدد

 

 

طرز تهیه

 

اسفناج‌ها را خرد کرده به همراه عدس و پیاز بگذارید تا بپزد. نمک، فلفل، زردچوبه و روغن را نیز بریزید. کلم‌ها را جداگانه آب‌پز کرده تا ضُخم آن از بین برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه کنید .

سپس پیاز، نعنا و سیرداغ را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تکه کرده و در آن ریخته تا بپزد و لعاب‌دار شود .

نکته: این آش با کشک یا رب انار و رب گوجه‌درختی سرو می‌شود. با توجه به فصل سرما بسیار مناسب و مطبوع است .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن