آشپزیپیش غذا

اردور بادنجان

 

مواد لازم

 

بادنجان چهار عدد

سیر رنده‌شده دو حبه

ژامبون ۱۰۰ گرم

آب گوشت نصف پیمانه

قارچ پخته شده ۲۵۰ گرم

مغز نان سفید یک پیمانه

کره ۵۰ گرم

جعفری خرد‌شده دو قاشق سوپخوری

نمک وفلفل به میزان لازم

 

طرزتهیه

اول بادنجان‌ها را از قطر نصف کرده و در روغن سرخ می‌‌کنیم و کنار می‌‌گذاریم سپس کره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت می‌‌دهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش کشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط می‌‌کنیم کمی توی بادنجان‌ها را خالی کرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم. در ظرف پیرکس چیده و روی آن حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن