
مواد لازم
ژامبون مرغ ۵۰۰ گرم
ژامبون گوشت ۵۰۰ گرم
زیتون ۸۰ گرم
سالاد الویه ۲۰۰ گرم
کاهو ۱۵۰ گرم
گوجهفرنگی دو عدد
خیارشور سه عدد
فلفلدلمهای یک عدد
هویج آبپز دو عدد
طرزتهیه
ابتدا یک سینی گرد یا مستطیل را انتخاب کرده و الویه را به صورت گرد یعنی دایره مانند وسط سینی قرار داده، دور سالاد را با فلفلدلمهای و گوجهفرنگی تزئین میکنیم سپس کالباس را به صورت قیف لوله کرده، دور سینی میچینیم. سعی کنید یک ردیف ژامبون گوشت چیده، ردیف بعد، ژامبون مرغ را قرار دهید. این کار را ادامه داده تا به قسمت الویه ریخته شده درون سینی برسیم .
زیر ژامبونها را با کاهو پر میکنیم. برای تزئین بیشتر میتوانید از خیارشور گوجهفرنگی، زیتون و هویج پخته استفاده کنید .
.