آشپزیپیش غذا

اردور کرفس با سس ماست

 اردور کرفس با سس ماست

مواد لازم

برای ۶ نفر

کرفس مغزدار ۳ عدد

روغن زیتون ۵۰ گرم (دو قاشق سوپخوری)

آب مرغ ۱ لیوان (یا یک عدد قرص سوپ)

ماست ۱ لیوان

سرکه دو قاشق سوپخوری

تخم مرغ پخته سفت ۳ تا ۴ عدد

جعفری خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری

پاپریکا (فلفل قرمز) ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به قدر کافی

 

 

طرز تهیه

 

اردور کرفس با سس ماست

ساقه های سفت روی کرفس را می گیریم . یکی دو ردیف از ساقه های نازک آن را خرد می کنیم . مغز کرفس را که نرم و ترد است جدا می سازیم و از عرض به دو نیم می کنیم و می شوئیم و با کرفس های خرد شده در ظرفی می ریزیم. آب مر (یا یک قرص مرغ با یک لیوان آب) را با کمی نمک و فلفل روی کرفس ها می ریزیم. ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم . در ظرف را می بندیم تا کرفس بپزد ، ولی زیاد له نشود یعنی مغز و ساق کرفس شکل خود را از دست ندهد.

کرفس ها را از آب مرغ خارج می کنیم و آب باقیمانده را می گذاریم بجوشد تا آب آن در حدود دو قاشق شود. ساقه های خرد شده کرفس را در ظرفی مناسب می ریزیم .

روغن زیتون و سرکه را کم کم با ماست مخلوط می کنیم و دو قاشق آب مرغ و کرفس با کمی نمک و فلفل و پاپریکا و جعفری خرد شده را در ماست می ریزیم.

دو سه قاشق از این سس را برمیداریم ، بقیه را با کرفس های خرد و پخته داخل ظرف مخلوط می کنیم. مغزهای دو نیم شده کرفس را روی آن می چینیم ، کمی سس ماست باقیمانده را روی آن می دهیم . زرده های تخم مرغ را روی ساق های کرفس رنده می کنیم .این اردور مجارستانی می باشد.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن