آشپزیمرغ و پرندگان
استیک بوقلمون

مواد لازم
سینه بوقلمون ۲۰۰ گرم
پودرسیر نصف قاشق چایخوری
سویا سس یک قاشق غذاخوری
فلفلسیاه نیمکوب نصف قاشق چایخوری
زعفران و سبزیجات بخارپزشده به میزان لازم
طرز تهیه
سینه بوقلمون را با بیفتککوب میکوبیم، بعد پودرسیر، سویا سس ، زعفران و فلفل نیمکوب را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا به خورد سینه بوقلمون برود. آنگاه بوقلمون را در ماهیتابهای که قبلا چرب کردهایم سرخ میکنیم. میتوانیم این استیک را با سبزیجات بخارپز شده سرو میکنیم .
.