آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

بادنجان چینی

مواد لازم

بادنجان یک کیلوگرم

گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم

پیاز دو عدد

زرشک ۱۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

کاری قاشق مرباخوری

پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری

رب گوجه‌فرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم

 

طرز تهیه

بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش می‌زنیم. سپس در تابه که کمی روغن و لیوان آب ریخته‌ایم بادنجان را می‌پزیم .

گوشت چرخ‌کرده‌ را با پیاز تفت می‌دهیم سپس نمک، فلفل، زردچوبه، کاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه می‌کنیم آن‌گاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشک اضافه می‌کنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی می‌افزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب می‌پزیم .

 

در این لحظه مواد پخته شده را در شکم بادنجان پر می‌کنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایکروفر قرار می‌دهیم .

بادنجان را در روغن زیاد سرخ نکنید کمی روغن اضافه کنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. این غذا را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن