آشپزیغذای سنتی ایران

تره اسفناج

مواد لازم

اسفناج پخته شده نیم کیلوگرم

پیاز یک عدد

سیر دو حبه

لپه یک و نیم پیمانه

رب انار دو قاشق غذاخوری

کره ۳۰ گرم

روغن دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم‌مرغ یک عدد

غذای محلی استان اردبیل

 

طرز تهیه

لپه را می‌گذاریم با مقداری آب نیم پز شود ، آب آن‌که تمام شد با رب انار و کره کمی تفت می‌دهیم، سپس در تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را درون آن سرخ می کنیم، آن‌گاه سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم سپس اسفناج پخته شده را با این مواد مخلوط می کنیم و در این لحظه لپه را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم با نصف استکان آب کمی جوش بزند. در آخر یک عدد تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه زده و به مواد اضافه می‌کنیم. وقتی تخم‌مرغ خودش را گرفت از روی گاز آن را برداشته و در ظرف ریخته و با سبزی‌های مختلف تزئین می‌کنیم .

طبخ تره اسفناج در استان اردبیل رواج دارد .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن