آش و سوپآشپزی

حلیم بادنجان

 

مواد لازم

 

بادنجان قلمی – پنج عدد

عدس – دو پیمانه

پیازدرشت – یک عدد

سیر درشت – ده حبه

گوشت – ۲۵۰ گرم

گردو آسیاب شده – ۲۰۰ گرم

نعنا خشک – یک قاشق غذاخوری

کشک – ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل – به میزان لازم

روغن مایع برای سرخ کردن – به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

ابتدا بادنجان‌ها را سرخ کرده و کنار بگذارید، با کاغذ روغنی روغن اضافه آن را بگیرید. پیاز و سیر را رنده کرده و با روغن سرخ کنید. گوشت را بگذارید بپزد و بعد از گرفتن کف آن عدس، بادنجان سرخ‌شده، پیاز، سیر و گردو را اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم ، هر چند دقیقه یک‌بار آن را هم می‌زنیم تا گوشت و عدس کاملا بپزد، وقتی کاملا مواد پخت با گوشت‌کوب آن را کاملا کوبیده و مخلوط کنید و دوباره روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. بعد از نیم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حلیم باشید) خوراک را در ظرف ریخته و با نعناداغ و کشک تزئین کرده و میل کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن