آشپزیماهی و غذاهای دریایی
خوراک فیله ماهی و اسفناج

فیلهی ماهی ۷۵۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آرد ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
خامه یکدوم پیمانه
پنیر گودای رنده کرده ۱ پیمانه
خرده نان یکدوم پیمانه
پنیر گودای اضافی یکدوم پیمانه
ماهی را بخارپز کنید تا کمی نرم و پخته شود. اسفناج را نیز جداگانه بخارپز کنید. کره را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق آب کنید و آرد را ۱ دقیقه در آن تفت دهید. به تدریج شیر را بیفزایید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود. نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید. سپس در کاسهی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردکرده را بریزید، سس را به آن بیفزایید و مخلوط سازید.
در کف کاسههای نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهم کرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید.اکنون خرده نان و پنیر اضافی را مخلوط کنید و روی اسفناجها بپاشید. حالا در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط بپزید.
.