آشپزیخوراکمیگو

خوراک میگو

مواد لازم

میگوی دریایی – نیم کیلو

پیاز درشت – یک عدد

سیر – سه تا چهار حبه

روغن مایع – چهار تا پنج قاشق سوپخوری

لیموترش تازه – چهار عدد

جعفری خردشده – ۱۰۰ گرم

مغز گردوی خرد شده – ۵۰ گرم

سیب‌زمینی – چهار عدد کوچک

هویج – چهار عدد

نخودفرنگی – ۲۰۰ گرم

نمک – به میزان لازم

ادویه مخصوص ماهی – به مقدار لازم

 

طرز تهیه

پیاز را رنده کرده و در ماهیتابه سرخ کنید. سیرها را رنده کرده با میگو خوب مخلوط کنید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را روی پیازهای سرخ‌شده بریزید و به طور یکنواخت در کف ظرف پهن کنید سپس ادویه مخصوص ماهی و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید، حرارت اجاق را تنظیم کرده تا غذا بپزد. بعد از نیم ساعت خوراک آماده است. در ظرف موردنظر ریخته روی آن لیموترش و گردوی خردشده بریزید و به همراه سیب‌زمینی ،هویج و نخودفرنگی‌های پخته‌شده میل کنید .

* به دلیل کلسترول بالای میگو، بهتر است همیشه با لیموترش و گردو میل شود .

تمامی مواد ذکر شده را آسیاب کرده و با هم خوب مخلوط کنید

ادویه مخصوص ماهی :

هل سبز ساییده – یک قاشق مرباخوری

زیره سبز – یک قاشق مرباخوری

دارچین – یک قاشق مرباخوری

زردچوبه – یک قاشق مرباخوری

زنجبیل – یک قاشق چایخوری

زعفران – نصف قاشق چایخوری

میخک ساییده – نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه – نصف قاشق چایخوری

طرز شستن و پاک کردن میگو :

ابتدا میگوها را پوست کنده سر آنها را جدا کنید سپس قسمت پشت بدن میگو را از بالا تا پایین با یک چاقوی تیز شکاف داده و روده آن را خارج کنید، آن را شسته و در صافی قرار دهید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن