مواد لازم
میگوی دریایی – نیم کیلو
پیاز درشت – یک عدد
سیر – سه تا چهار حبه
روغن مایع – چهار تا پنج قاشق سوپخوری
لیموترش تازه – چهار عدد
جعفری خردشده – ۱۰۰ گرم
مغز گردوی خرد شده – ۵۰ گرم
سیبزمینی – چهار عدد کوچک
هویج – چهار عدد
نخودفرنگی – ۲۰۰ گرم
نمک – به میزان لازم
ادویه مخصوص ماهی – به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را رنده کرده و در ماهیتابه سرخ کنید. سیرها را رنده کرده با میگو خوب مخلوط کنید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را روی پیازهای سرخشده بریزید و به طور یکنواخت در کف ظرف پهن کنید سپس ادویه مخصوص ماهی و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید، حرارت اجاق را تنظیم کرده تا غذا بپزد. بعد از نیم ساعت خوراک آماده است. در ظرف موردنظر ریخته روی آن لیموترش و گردوی خردشده بریزید و به همراه سیبزمینی ،هویج و نخودفرنگیهای پختهشده میل کنید .
* به دلیل کلسترول بالای میگو، بهتر است همیشه با لیموترش و گردو میل شود .
تمامی مواد ذکر شده را آسیاب کرده و با هم خوب مخلوط کنید
ادویه مخصوص ماهی :
هل سبز ساییده – یک قاشق مرباخوری
زیره سبز – یک قاشق مرباخوری
دارچین – یک قاشق مرباخوری
زردچوبه – یک قاشق مرباخوری
زنجبیل – یک قاشق چایخوری
زعفران – نصف قاشق چایخوری
میخک ساییده – نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه – نصف قاشق چایخوری
طرز شستن و پاک کردن میگو :
ابتدا میگوها را پوست کنده سر آنها را جدا کنید سپس قسمت پشت بدن میگو را از بالا تا پایین با یک چاقوی تیز شکاف داده و روده آن را خارج کنید، آن را شسته و در صافی قرار دهید .
.