آشپزیخوراکغذاهای گوشتی

خوراک گوشت و پیاز

مواد لازم

( برای چهار نفر )

فیله گوساله – ۳۷۵ گرم

روغن زیتون – دو قاشق چایخوری

پیاز کوچک درسته – ۱۲-۱۰ عدد

فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز هر کدام – یک عدد

گوجه‌فرنگی چهار قاچ شده – سه عدد

ریحان تازه – چهار شاخه

سرکه – دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را پاک کرده و مکعبی خرد کنید. روغن را در تابه حرارت داده و گوشت و پیازها را در آن سرخ کنید .

فلفل‌ها را شسته و تخم آنها را بگیرید و سپس به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. وقتی گوشت کمی سرخ شد فلفل‌ها و گوجه‌فرنگی‌ها را به آن بیفزایید و چهار الی پنج دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

نصف برگ ریحان‌ها را درشت خرد کنید و در تابه بریزید. سرکه، نمک و فلفل را به آن افزوده و در تابه را ببندید. وقتی گوشت پخته شد خوراک آماده است .

باقیمانده ریحان‌ها را روی خوراک بپاشید و در ظرف موردنظر سرو کنید. برای این که گوشت‌تان مغزپخت شود قبل از افزودن مواد دیگر آن را بیشتر روی حرارت بگذارید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن