آشپزیخورشت ها

خورش خلال

 

مواد لازم

 

گوشت بدون چربی – ۵۰۰ گرم

خلال بادام – ۱۵۰ گرم

زرشک – به میزان لازم

پیاز – یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی – دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل – به میزان لازم

زعفران ساییده – به میزان لازم

آب – دو لیوان

زردچوبه – یک سوم˜ قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه

 

ابتدا پیاز خرد شده و سپس گوشت را با آن تفت می‌دهیم و بعد رب، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه می‌کنیم، پس از مخلوط شدن مواد، آب را اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا گوشت کاملا بپزد و آب خورش کشیده و به خرد گوشت برود و غلیظ شود سپس زعفران را به مواد می افزاییم. در آخر بادام را با روغن کمی تفت می‌دهیم تا کرم رنگ شود و به خورش اضافه می‌کنیم. زرشک را تفت داده به خورش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ۵ دقیقه روی اجاق با شعله کم باشد تا جا بیفتد، این خورش با پلو سرو می‌شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *