آشپزیخورشت هاغذای سنتی ایران

خورش شنبلیله و لپه

مواد لازم

لپه آب پز شده یک چهارم لیوان

شنبلیله تازه خرد شده دو لیوان

زیره نصف قاشق مرباخوری

پیاز خرد شده یک چهارم لیوان

سیر رنده شده ۲ حبه

فلفل سبز خرد شده ۲ عدد

زردچوبه نصف قاشق مرباخوری

آرد نخود یک قاشق مرباخوری

روغن ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان کافی

 

 

طرز تهیه

روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید. پس از کمی تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود.این خورشت را با پلو و یا نان سرو کنید.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن