آشپزیخورشت هامرغ و پرندگان

خورش مرغ و بادنجان

 

مواد لازم

 

بادنجان – یک کیلو

گوشت مرغ – ۷۵۰ گرم

پیازداغ – دو قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی – دو قاشق سوپخوری

غوره – ۳۰۰ گرم

نمک، روغن و زردچوبه – به میزان لازم

گوجه‌فرنگی ریز – در صورت تمایل چند عدد

 

 

طرزتهیه

 

بادنجان‌ها را پس از پوست کندن و گرفتن تلخی آب آن را در روغن سرخ کرده، کنار می‌گذاریم. مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده با کمی روغن تفت می‌دهیم، سپس رب، پیاز داغ، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم نیم‌پز ‌شود. وقتی که مرغ‌ها نیم‌پز شد، بادنجان‌های سرخ شده را روی مرغ‌ها چیده و غوره را هم روی آن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا مرحله پخت کامل شود .

می‌توان گوجه‌فرنگی‌ها را هم روی بادنجان‌ها گذاشت تا بپزد یا این که در کمی روغن سرخ کرده و پس از کشیدن خورش دور ظرف چید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن