کنجد آسیاب شده ۲ پیمانه
فیله سینه مرغ ۳۰۰ گرم
کدو حلوایی پخته شده ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
رب انار ۳/۱ پیمانه
شکر ۲/۱ پیمانه
کره به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آب ۴ پیمانه
فیله مرغ را با کره تفت می دهیم. زردچوبه اضافه می کنیم و بعد کنجد را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم (اگر زیاد تفت دهیم می سوزد و تلخ می شود) بعد آب را هم اضافه می کنیم به همراه کدو حلوایی و می گذاریم خورش به جوش آید. بعد زیر آنرا کم می کنیم و می گذاریم تا حدودا" 5/1 ساعت ریز بجوشد. در آخر نمک و شکر و رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم مجددا" حدود نیم ساعت تا خورش جا بیافتد.
.