آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

دلمه سوسیس و آلو

مواد لازم

برای چهار نفر

سوسیس گوشت دودی – هشت عدد

سس خردل – دو قاشق غذاخوری

آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) – ۲۴ عدد

ژامبون گوشت – هشت ورق

کره نرم شده – یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

سوسیس‌ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیس‌ها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید .

دور سوسیس‌های پر شده را با ورقه‌های ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکم‌تر شدن می‌توانید دور دلمه‌ها را با نخ تمیزی محکم کنید .

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۶۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیس‌ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که دلمه‌های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن